Brands

MotoGirl

Når en lidenskap for design kombineres med en forkjærlighet for motorsykler, skjer det fantastiske ting! MotoGirl er et familiedrevet (mor og datter) klærmerke innen kjøreklær, som ble skapt ut fra et ønske om å endre bransjen og gi kvinner de kjøreklærne vi fortjener!

 

"Vakkert feminint design, høyt sikkerhetsnivå og utmerket passform" 

 

Vi var lei av klær som kun finnes i få størrelser, eller snittet som er det samme som herreversjonen av klær. Moto Girl-klær er skapt av kvinnelige sjåfører som oss selv, med fokus på kvinners former og smak. Moto Girl tilbyr 16 forskjellige størrelser for de fleste av varene deres! Sammen med MotoGirl teamet vil sørge for at du får den perfekte passformen.

Shima

I 2009 hadde vi en drøm, En drøm om at vi en dag ville forandre noen av tingene rundt oss til det bedre. Det var da vi ga ut vår første motorsykkelhanske for kvinner, der designet fokuserte på en bedre passform ved å vektlegge anatomien til den kvinnelige hånden. Responsen den gang var overveldende og vi ble sikre i vår visjon ved å forandre i sortementet for damer.

 

Vårt motto på den tiden, "Go Beyond", var spesielt representativt for vårt syn.

 

Etter å ha sett hvor fornøyde brukerne av hanskene våre var, bestemte vi oss for å lage produkter som ville gi enda mer beskyttelse, sammen med bedre ergonomi. Vi ønsket å overskride våre grenser, få ny kunnskap og utvide vår erfaring. I disse dager er troen vår på det vi gjør desto sterkere. På racerbanen, under lange reiser til fjerne hjørner av jorden, og under deres daglige pendler, følger produktene våre syklister uansett hvor de går. Derfor streber vi etter å perfeksjonere hver eneste detalj i designene våre, og sørge for at produktene våre passer alle typer motorsyklister der ute. Bli med oss ​​på vår reise - en reise inn i lidenskapens verden.

Rev`it

Det var i 1995 da Ivan Vos bestemte seg for at det var på tide å lage sitt eget merke av motorsykkelklær. På den tiden ledet han et selskap som importerte motorsykkelutstyr i Nederland, og han så at det bare var to typer motorsykkelutstyr tilgjengelig på markedet: lavprisvarer som var veldig designet og konstruert, og godt designede produkter som bare kom til topppriser på markedet. Han begynte å utvikle sin første samling med en tanke som fortsatt runger i dag; å lage beskyttende motorsykkelutstyr der du ser bra ut på og av sykkelen.

"Ytelse handler om å leve opp til dine forventninger til oss, holde løfter og overgå dem hvis mulig."
~ Ivan Vos, administrerende direktør

Utforming
En vakker, ren estetikk er et must. Vi snakker med ryttere hver dag for å lære hva du vil ha av utstyret ditt. Fordi design handler om å identifisere utfordringene vi står overfor og deretter tekniske løsninger på disse utfordringene. Design hjelper oss med å nærme oss alt vi gjør med denne problemløsningsmentaliteten, men enda viktigere, det hjelper oss med å lage produkter du vil elske.

 

Prestasjon
The REV'IT! merkevare er vårt løfte til deg. Når du ser navnet vårt eller logoen vår, vil vi at du skal kunne stole på at produktene vil fungere akkurat slik du trenger dem. Å leve opp til det løftet er vår første prioritet. Ytelse handler om å lytte og forbedre seg. Og det handler om å bruke tiden vår på å presse kvalitet, sjekke hver detalj og teste ting en gang til. Alt slik at du kan være trygg på utstyret ditt.

 

Innovasjon

Innovasjon er hvordan vi går fra godt til bedre, på produktnivå, bedriftsnivå og som enkeltpersoner.

Det er slik vi pionerer fremgang i vår bransje og utover. Og det er slik du kan være trygg på at utstyret ditt gjør alt det trenger, og mer.